Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

Túrós zabpalacsinta

4 éve
Hozzávalók 50 g zabpehelyliszt (185 kcal) 0.5 banán (50 kcal) Csipet szódabikarbóna Édesítő 10 g kókuszzsír a sütéshez (85 kcal) vagy 20 g light margarin ( 50 kcal) Esetleg pici növenyi tej, ha nem elég híg ( max 10 kcal) 100 g zsírszegény túró ( 71 kcal) 1, a banánt villával pepeítjük és hozzáadjuk a hozzavalókat a túró és a zsiradék kivételével 2, a zsiradekkal kikenjük a tepsit evőkanállal kis kupacokat ...

Gyors ételek

4 éve
Nem kell tudni főzni, hogy ezeket megcsináld. Nem is receptek inkább, csak ételtípusok Borneó por elnyaolgatva Bögrés levesek 60- 100 kcal 1 adag Pufirizs 30- 40 kcal egy darab Light joghurt, amilyet én eszek, az 56 kcal egy 175 grammos doboz Fasten joghurtital- nekem az erdei gyümis a kedvencem 150 kcal egy üveg (500 g) Mizo light kakaó- 35 kcal/ 100 ml Cukormentes limonádé: 3 kcal/ 100 ...

Gyümölcsfagyi

4 éve
1, Fagyassz le sok- sokféle gyümölcsöt Szerintem jó gapefruit, bogyós gyümik, kivi, banán. A lenyeg, hogy intenzív íze legyen, és na legyen "darabos" 2, vegyél ki egy adagot ha kedved van: 100- 200 g 3, tedd egy tálba és botmixerrel pürésítsd. Ízlés szerint lehet zsírszegény hoghurttal, zsírszegény túróval, eritrittel vagy más kalóriamentes édesítővel, aromákkal, vizzel, tejszínnel (bár nem javaslom a zsírossága miatt), fehérjeporral ...

Almás zabkeksz

4 éve
Hozzávalók 100 g alma apróra kockázva, vagy reszelva, csak én szeretem, ha egybemaradnak 80 g zabliszt és zabpehely felesen 3 ek eritrit 1 kk chia mag Kb fél dl meleg növényi tej 1 kk fahéj A hozzávalókat egy tálban összrkeverem. A meleg tej fontos, mert attól áll össze a massza. Ne ijedjünk meg, ha folyós lesz, ugyanis nagyon megszilárdul a sütőben. Ez nem az a keksz, amiből golyócskákat lehet formázni és szétnyomkodni és egy ...

Gombapörkölt

4 éve
Hozzávalók: 100 gramm hagyma 500 gramm csiperkegomba 30 g teljeskiőrlésű liszt Petrezsezselyem, fűszerpaprika, római kömény Só, bors A hagymát vizen dinszteld meg, majd add hozzá a fűszereket és a gombát! Ezután a lisztet pici vízzel keverd ki, és öntsd fel a gombát, ha már megpárolódott. Ízlés szerint higítsd vizzel attól függően, mennyire szaftosan szereted! Ez így összesen Kb 320 kcal és négy adagra simán ...

Főzési szokások

4 éve
1, ne használ, csak minimális olajat. A hagymát meg lehet dinsztelni vizen is. A krumlpi megsül a sütőben és a fasírt is. Szerezz egy tapadásmentes serpenyőt, olajspryt, sűtőzacskót- ezek mind téged segítenek majd! 2, a főzelékeket önmagukkal sűrítsd be, vagy ha nagyon muszáj egy kis tk lisztet keverj el vízzel, és azt öntsd hozzá! Leveseket szintén. 3, a fehér liszt hízlal, használj inkább teljeskiőrlésű/ tönköly/ zablisztet! 4, minél több vizzel önts fel a doldokat! ...