Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
thinspo

Végre szabadon

zerolány · 1 hete
Sziasztok, eléggé le vagyok törve. Meígértem, hogy ma reggel mérek egyet. Annyira kétségbeestem, hogy a mai nap fast lesz terveim szerint.
Najó, nem lehet ilyet játszni. 56.3 voltam. Ez sokkal rosszabb, mint amit gondoltam. De legalább mostmár megtehetem, hogy változtatok ezen. Már nem tartozok senkinek semmitel, teljesítettem, amit megfogadtam :).

Szóval ma megyek, megveszem a maté teámat. Rájöttem, hogy zabkorpa tabi van még itthon :). Este még megírom, hogy mi lett a nap vége... de ahogy tervezem, a mai nap fast, holnap meg megyek egy orvosi vizsgálatra, ami miatt 200 kcalt be kell vigyek. De amúgy holnap nem szeretnék mást enni. Az étrenddel kapcsolatban, amit megírtam: ha meggogndolom magam, akkor azt a napot fogom majd csinálni, ami éppen jön. Plusz kaját beletenni nem ér!, max majd picit csúsztatom az étkezéseket. Vagy kihagyon őket, az nagyon is szabályos :D.

Összegzés: ma csak rágóztam, de anya miatt kellett egyek egy almát is. Szóval olyan 100- 150 kcal lett a mai nap. Megvettem a teát, holnaptól elkezdem inni :).
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
zerolány
Ha te is úgy érzed, hogy a környezeted nem érti meg, hogy VÉKONY AKARSZ LENNI, és nem támogat, akkor talán szerezhetsz egy kis motivációt a blogomból.