Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
thinspo

Szeptember 5

zerolány · 2 hete
Sziasztok,
Rájöttem, hogy szeretek fogyókúrázni. Hogy függővé váltam. Annak az üresség érzésnek az imádójává, ami eltölt, akárhányszor csak legyőzöm önmagam. Miért nem lehet úgy keveset enni, hogy az  elég legyen??? Miért számít 800 kcal koplalásnak? Miért csökken le ennyitől az energiaszintem?

De az a baj, hogy ha többet eszek, akkor utálom magam. A tükörképemet az határozza meg, mennyi volt a napi energy. Jól érzem magam, ha keveset eszek. Nyitott és kedves vagyok. De ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy tervezem, akkor undorítónak és dagadtnak és egyszerűen értéktelennek érzem magam, és nem gondolom, hogy megérdemlem az életet.

Mai nap ittam egy turmixot és egy zabkását. Ez eddig olyan 800 kcal. De most, este sikereült megennem 100 g kekszet, 220 g kenyeret és még 250 g müzlit. Az összesített kcal ma 2800 lett. Ami elvileg súlytartásra lenne elég nekem, csak így is soknak érzem nagyon... de mindegy is, a tegnap meg a tegnapelőtt jól sikerült :). A suliba turmixokat viszek, így nem kell mások előtt ennem. Nem bírok enni mások előtt, de az ivás nem okoz gondot...

Egyszerűen nem értem, hogy fér el bennem ennyi kaja, amikor van, hogy pár deci folyadéktól tele érzem magam. Borzalmas ez az egész. De ne feledjétek, Ana veletek van, bár most rám tuti nagyon dühös :(!

"Ana énekel bennem és szeret engem. Mától együtt dalolunk!" 
Ha egyedül érzed magad, Ana akkor is veled lesz. Mindig, örökkön-örökké. És mivel társas lény az ember, ki utasítana el egy ilyen barátot, hmmm?
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
zerolány
Ha te is úgy érzed, hogy a környezeted nem érti meg, hogy VÉKONY AKARSZ LENNI, és nem támogat, akkor talán szerezhetsz egy kis motivációt a blogomból.